Η Εθνική Ομάδα Battlefield στο ESL Nations Challenge

Nations Challenge

Για όσους δεν το γνωρίζουν το ESL Nations Challenge είναι η επίσημη ονομασία του πρωταθλήματος για Εθνικές Ομάδες και διοργανώνεται από το ESL (Electronics Sports League). Η Εθνική Ομάδα Battlefield θα είναι μια από τις 24 ομάδες από 5 ηπείρους που θα συμμετάσχουν στο φετινό Nations Challenge και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιπροσωπεύσει τα Ελληνικά χρώματα με τον καλύτερο τρόπο.

Η ιστορία για την Εθνική Ομάδα Battlefield

Η Εθνική Ομάδα Battlefield συμμετείχε τα τελευταία 4 χρόνια από τα 5 τελευταία χρόνια σε αντίστοιχες διοργανώσεις:

 • 2011: Clanbase Nations Cup (Bad Company 2, Captain: Mujahedinheroi)
 • 2013: Clanbase Nations Cup (Battlefield 3, Captain: Mixakias)
 • 2014: ESL Country Championship (Battlefield 4, Captain: Kastellano)
 • 2015: Nitrado Nations Cup (Battlefield 4, Captain: Kastellano)

Το roster

Φέτος η Εθνική Ομάδα Battlefield θα συμμετάσχει στο ESL Nations Challenge 2016, με captain τον Morfeakos από την ομάδα των GRFS. Το roster της Εθνικής είναι το παρακάτω:

Morfeakos (GRFS), 9xiliosta (H3RO), albundylicious (GROF), BarbieQ_GR (HAF), cubanosgr (GROF), cuprakias (HAF), Ch4oS_CuRse (GRFS), DarK-Antonis (GRFS),fast125 (HAF), Gh0st_tzo0 (HAF), GreekKiller (GROF), YOLO-GUNN3R (RFLX),HELLENIC_SCOUT (HTF), jimmoral13, lukasfaliro7 (GROF), panafana (GRFS),  PAPOUS_GR, Proteas (HAF), SilentMpo (GROF), spiroscorfu (GROF), tbour13 (GRFS), thkalam (HAF), XxPapLabrosGrxX (GRFS).

Η εθνική είναι σημαντικά ανανεωμένη από την περσινή χρονιά και με νέο captain.

Οι αντίπαλοι

Η Εθνική κληρώθηκε στον Δ’ όμιλο, ο οποίος έχει τις παρακάτω ομάδες:

 Team Italy 2016
 Team Southern Barbarians ZA
 Team Greece 2016
 Team Portugal

Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες, ενώ η 3η θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα cup 2ης ευκαιρίας, όπου οι 4 από τις 6 ομάδες που θα συμμετάσχουν θα προκριθούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική μας έχει αντιμετωπίσει πέρισυ την Ιταλία στα προημιτελικά, όπου και ηττήθηκε, καθώς και την Νότιο Αφρική το 2014 στη φάση των ομίλων, οπότε και ηττηθήκαμε πάλι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών, οι Εθνική μας κρίθηκε ότι ανήκει στο 3ο group δυναμικότητας, ενώ αντίστοιχα η Ιταλία στο 1ο, η Νότιος Αφρική στο 2ο και η Πορτογαλία στο 4ο. Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν σημασία, αφού όλα θα κριθούν στο πεδίο της μάχης.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό για την Εθνική. Καλή τύχη!

3 Comment

 1. bLaCkz0r says:

  Δεν θα την ελεγα και εθνικη…

  1. dfk_7677 says:

   O morfeakos έβαλε κανονικά υποψηφιότητα στο ESL, επιλέχτηκε και στελέχωσε την Εθνική Ομάδα. Συνεπώς σαφέστατα είναι η Εθνική Ομάδα Battlefield για το 2016.
   Παρακαλούμε να μην γίνονται υποτιμητικά σχόλια.

 2. Hellenic_Elite says:

  Ποιά Εθνική βρε παιδιά? Με τη κριτήρια φτιάξατε την ομάδα και την ονομάσατε Εθνική? Συμφωνώ με τον φίλο Blackzor.

Leave a Reply