Διαρροή πληροφοριών για το Battlefield 5;

Πριν από μερικές ώρες διέρρευσε μια φήμη στο reddit για το πολυαναμενόμενο Battlefield 5.

Το σχόλιο στο reddit περιείχε μόνο 3 φωτογραφίες από ότι φαίνεται να είναι (;;;) ένα εξώφυλλο για το Battlefield 5, μια πρόσκληση για το EA Play και την εκεί παρουσίαση του παιχνιδιού και ένα προσχέδιο με τα DLC που θα έχει.

Battlefield 5 cover

Battlefield 5 Cover

Battlefield 5 EA Play

Battlefield 5 @ EA Play

Battlefield 5 DLC

Battlefield 5 DLCs

Αν όλα αυτά είναι αληθινά (αν και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες), θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Ιουνίου για να δούμε την πρώτη παρουσίαση του Battlefield 5 και αυτό θα γίνει στο EA Play. Κάτι τέτοιο φαίνεται πιθανό, αφού φέτος είναι η πρώτη χρονιά για το EA Play, και μάλιστα τις ίδιες ημερομηνίες με την Ε3, και ίσως η EA θέλει να το προωθήσει με την παρουσίαση ενός από τους πιο συζητήσιμους τίτλους της φέτος.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η φωτογραφία που περιέχει τις πληροφορίες για τα DLC του παιχνιδιού. Σύμφωνα με αυτές το πρώτο DLC θα έρθει περίπου 1 μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (όπως το Back To Karkand για το BF3) και θα τιτλοφορείται ‘Eastern Front’. Οι χάρτες θα βρίσκονται σε τοποθεσίες πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών.

Στο 2ο DLC έχουμε και την αναφορά ‘World War’ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μιλάμε για έναν ιστορικό Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε υπάρχει και η αναφορά στον έναν αντίπαλο ως “Pan-Asian Coalition” όνομα που δεν είναι ιστορικά υπαρκτό αλλά υπήρχε όμως στο BF2142.

Στα υπόλοιπα DLCs επιβαιώνεται το σενάριο ενός futuristic παιχνιδιού όπως το BF2142, καθώς υπάρχουν αναφορές σε μελλοντικό πόλεμο και βέβαια στο πολυαγαπημένο ‘Titan mode’.

Σαφώς όλα αυτά θα μπορούσε να είναι μια ωραία φάρσα. Αφήνουμε στην κρίση σας τα συμπεράσματα.

Leave a Reply